Шукати

Новини

15.06.2020 / Акція: замов технічне обслуговування ТМ Protherm отримай знижку – 30 %!*

Для того, що б безпечно і надійно експлуатувати газоспоживаюче опалювальне обладнання, необхідно своєчасно проводити його технічне обслуговування.

Нова функція «Зворотній дзвінок»

З радістю повідомляємо Вам, що при зверненні за номером інформаційно-сервісної служби 0 800 50 15 62 стала доступна нова функція «Зворотній дзвінок»

31.03.2016 / Акція: замов технічне обслуговування ТМ Protherm отримай знижку – 30 %!*

Для того, що б безпечно і надійно експлуатувати газоспоживаюче опалювальне обладнання, необхідно своєчасно проводити його технічне обслуговування.

28.03.2016 / Сервісні акції

Інформуємо Вас, що в перебігу цього року в регіоні Київської, Львівської та Дніпропетровської областях, де сервісно технічні роботи проводяться власними сервісом ДП «Вайллант група Україна» будуть проведені акції

23.03.2016 / Новий сервісний партнер Protherm (Запорізька область)

Інформуємо Вас, що з метою розвитку мережі сервісного обслуговування був авторизований новий сервісний партнер в Запорізькій області Приватне підприємство «Теплотехсервіс-Пологи».

Київ, 08.02.2016 / Новий сервісний партнер PROTHERM

Інформуємо Вас, що з метою розвитку мережі сервісного обслуговування був авторизований новий сервісний партнер в Волинській та Рівненській області Група компаній «Теплосвіт».

Київ, 10.06.2014 / Водонагрівачі PROTHERM

Водонагрівачі непрямого нагріву торгової марки Protherm вже не один рік міцно утримують позиції в середньому ціновому сегменті опалювального обладнання. З червня 2014 модельний ряд підлогових і настінних водонагрівачів Protherm був повністю оновлений, також, крім цього, додалося декілька нових моделей.

Київ, 25.06.2013 / Сонячні колектори HelioPLAN

Представляємо Вашій увазі новинку - плоскі традиційні сонячні колектори Protherm HelioPLAN.