Шукати

Водонагрівачі PROTHERM

Київ, 10.06.2014

Водонагрівачі непрямого нагріву торгової марки Protherm вже не один рік міцно утримують позиції в середньому ціновому сегменті опалювального обладнання. З червня 2014 модельний ряд підлогових і настінних водонагрівачів Protherm був повністю оновлений, також, крім цього, додалося декілька нових моделей.

Стаціонарні водонагрівачі тепер доступні в більш широкому асортименті: 100, 150, 200 л. Їх дизайн повністю відповідає єдиній концепції дизайну обладнання Protherm. Була вдосконалена теплоізоляція, що дозволяє скоротити енерговтрати і, відповідно, витрата газу. Тепер теплоізоляція відповідає класу «В» згідно з європейською класифікацією енергоефективності обладнання.

Настінні водонагрівачі стали доступні в модифікаціях для роботи з одноконтурними і двоконтурними котлами. Ємність 100 і 150 л. Використання водонагрівача при роботі з двоконтурним котлом дозволяє отримати максимальний комфорт при користуванні гарячою водою і її достатній обсяг. Для котлів невеликої потужності нерідко виникала проблема, коли при великому водорозборі температура води була занадто низькою або постійно змінювалася залежно від кількості споживаної води. Тепер ця проблема може бути вирішена без заміни котла або переобладнання системи. Всі настінні водонагрівачі обладнані додатково електричним нагрівальним елементом, який дозволяє мати гарячу воду навіть при перебоях з газопостачанням.

Як і колись довговічність роботи обладнання забезпечена використанням високоякісного емалевого покриття і магнієвого анода або універсального анода з електроживленням (опція). Гарантія на всі водонагрівачі становить 12 місяців.

Детальну інформацію з водонагрівачів непрямого нагрівання можна знайти тут.