Шукати

Солнечные коллекторы HelioPLAN

Киев, 25.06.2013

Представляємо Вашій увазі новинку - плоскі традиційні сонячні колектори Protherm HelioPLAN.

Бездоганний дизайн, виконаний у чорному кольорі, не залишить Вас байдужими. Площа однієї панелі - 2 м2, але гнучкі з'єднання дозволяють компактно стикувати колектори, набираючи поле до 9 одиниць.

Покриття колектора зроблено з високоміцного загартованого скла з низьким вмістом заліза, стійкого до механічних пошкоджень. Всі технологічні зварювальні шви виконані за допомогою лазера, що значно підвищує термічну провідність і виключає можливість браку.

Набір аксесуарів, що поставляються з устаткуванням, дозволяє надійно закріпити панелі, як на пласкому, так і на похилому даху, фасаді будівлі і просто на відкритому майданчику, вибираючи оптимальний для ефективної роботи кут відносно сонця.

Продумане з німецькою педантичністю кріплення зберігає цілісність покрівельного матеріалу і робить монтаж легким і надійним. Безумовно, замовник буде приємно здивований вартістю цієї установки. Адже зробити сонячні установки доступними для широкого кола споживачів і внести свій внесок у збереження навколишнього середовища - одне з пріоритетних завдань цього проекту.

Детальніше про сонячні колектори HelioPLAN можна дізнатися тут.